Přeskočit na hlavní obsah

Zemědělství a potraviny. Encyklopedický přehled

Běžně 784,00  706,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autoři

ISBN

978-80-86726-98-4

EAN

9788086726984

Nakladatelství

Profi Press

Rok vydání

2019

Počet stran

223

Vazba

Vázaná

Rozměry

304 x 218 x 18 mm

Hmotnost

1158 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.

Loading...

Vyhledává se...