Přeskočit na hlavní obsah

Vše o uzení Rady, tipy, recepty

Běžně 249,00  224,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-80-247-4068-3

EAN

9788024740683

Nakladatelství

Grada

Rok vydání

2012

Počet stran

132

Vazba

Vázaná

Rozměry

170x242

Hmotnost

365 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...