Umění fermentace II.
Autor
| ISBN | 978-80-271-0315-7 |
|---|---|
| EAN | 9788027103157 |
| Nakladatelství | Alferia (Grada) |
| Vazba | Brožovaná |
| Rok vydání | 2021 |
| Počet stran | 342 |
| Rozměry | 240 x 154 x 24 mm |
| Hmotnost | 646 g |
| Jazyk | čeština |
Zařazení knihy
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!