Přeskočit na hlavní obsah

Umění fermentace II.

Běžně 499,00  449,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-80-271-0315-7

EAN

9788027103157

Nakladatelství

Alferia (Grada)

Vazba

Brožovaná

Rok vydání

2021

Počet stran

342

Rozměry

240 x 154 x 24 mm

Hmotnost

646 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Loading...

Vyhledává se...