Přeskočit na hlavní obsah

Evoluce českého jídla

SZABO CHRISTIAN
Běžně 378,00  340,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

SZABO CHRISTIAN
ISBN

978-80-257-4443-7

EAN

9788025744437

Nakladatelství

Argo

Rok vydání

2024

Vazba

Brožovaná

Počet stran

232

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...