Přeskočit na hlavní obsah

Uzení pro labužníky

Běžně 249,00  224,00  vč. DPH
Není skladem

Informovat o naskladnění

Autor

ISBN

978-80-271-0533-5

EAN

9788027105335

Nakladatelství

Grada

Rok vydání

2017

Počet stran

128

Vazba

Brožovaná

Rozměry

254 x 172 x 10 mm

Hmotnost

272 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

Loading...

Vyhledává se...