Tradicionaja češskaja kuchnja rusky
Autor
| ISBN | 978-80-7252-182-1 | 
|---|---|
| EAN | 9788072521821 | 
| Nakladatelství | PRÁH | 
| Rok vydání | 2007 | 
| Počet stran | 100 | 
| Vazba | Vázaná | 
| Rozměry | 170x246 | 
| Hmotnost | 464 g | 
| Jazyk | ruština | 
Zařazení knihy
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!
 
	
	 
	 
	 
	 
	 
	