Přeskočit na hlavní obsah

Sous vide u vás doma

Běžně 489,00  440,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-80-7554-358-5

EAN

9788075543585

Nakladatelství

Anag

Rok vydání

2022

Vazba

Brožovaná

Počet stran

290

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla.
Technologii sous vide krok za krokem

Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.

Loading...

Vyhledává se...