Přeskočit na hlavní obsah

Skryté nebezpečí zdravých potravin

Běžně 429,00  386,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-80-247-4044-7

EAN

9788024740447

Nakladatelství

Grada

Rok vydání

2018

Počet stran

280

Vazba

Brožovaná

Rozměry

240 x 168 x 21 mm

Hmotnost

490 g

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize! Průlomový mezinárodní bestseller mění názory odborníků a široké veřejnosti na to, jaké potraviny jsou skutečně zdravé. Odhaluje bílkovinu lektin, která je obsažena v mnoha rostlinách a dalších potravinách, které běžně konzumujeme. Autor, vystudovaný lékař, srozumitelně vysvětluje, jak lektiny přispívají ke zhoršování zdravotního stavu a proč zejména průmyslové zpracování zemědělských produktů stojí za tím, že se mnohé potraviny staly spíše škodlivými než prospěšnými. Provede vás třemi ozdravnými programy, během kterých nahradíte potraviny podporující zánětlivé procesy vhodnými alternativami, posilující prospěšnou mikroflóru ve střevech. Získáte také vzorové jídelníčky pro jednotlivé fáze ozdravných programů a recepty, včetně těch pro vegetariány.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...