Přeskočit na hlavní obsah

Potravinová soběstačnost 4.vydání

Běžně 300,00  270,00  vč. DPH
Skladem
 ks
ISBN

978-80-908962-2-2

EAN

9788090896222

Nakladatelství

Permakultura

Rok vydání

2024

Vazba

Brožovaná

Počet stran

90

Jazyk čeština

Zařazení knihy


Druhý letošní svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti má podtitul Jak se uživit bez dřiny a je zaměřený na pěstování takzvaných sytících plodin. Na 84 stranách se seznámíte s přehledem rostlin, které našemu organismu dodají potřebné kalorie, s mnoha návody na jejich pěstování a s osobními zkušenostmi autorů jako jsou Jaroslav Svoboda, Hela Vlašínová, Marek Kvapil, Katka Horáčková a další.

Příručka je zaměřena na přírodní a permakulturní pěstování, tedy na postupy používající co nejméně pěstebních zásahů, a na vytrvalé a smíšené kultury. Pokrývá klasické plodiny jako obilí včetně kukuřice, brambory či tykve, ale také netradiční rostliny jako tuřín, topinambur nebo světelný kořen, a nezapomíná na staré a krajové odrůdy. Zabývá se i pěstováním ořechů a dalších tvrdých plodů dřevin k obživě.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...