Maso Jednoduše & dokonale
Autor
| ISBN | 978-80-87737-40-8 |
|---|---|
| EAN | 9788087737408 |
| Nakladatelství | Pražský kulinářský institut |
| Rok vydání | 2019 |
| Počet stran | 96 |
| Vazba | Vázaná |
| Rozměry | 305 x 207 x 14 mm |
| Hmotnost | 785 g |
| Jazyk | čeština |
Zařazení knihy
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.