Přeskočit na hlavní obsah

Grilování. Tipy a postupy krok za krokem

Běžně 359,00  323,00  vč. DPH
Není skladem

Informovat o naskladnění

Autoři

ISBN

978-80-87737-61-3

EAN

9788087737613

Nakladatelství

Pražský kulinařský institut

Rok vydání

2022

Vazba

Vázaná

Zařazení knihy


Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana. Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají. Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha. Kniha získala ocenění Český bestseller za rok 2022 v kategorii Kuchařky.

Loading...

Vyhledává se...