Přeskočit na hlavní obsah

Czech Cuisine. A Culinary Guide with original recipes

Běžně 390,00  351,00  vč. DPH
Skladem
 ks

Autor

ISBN

978-3-89919-658-0

EAN

9783899196580

Nakladatelství

Vitalis

Rok vydání

2019

Počet stran

184

Vazba

Vázaná

Jazyk angličtina

Zařazení knihy


Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...