Czech Cuisine. A Culinary Guide with original recipes
Autor
ISBN | 978-3-89919-658-0 |
---|---|
EAN | 9783899196580 |
Nakladatelství | Vitalis |
Rok vydání | 2019 |
Počet stran | 184 |
Vazba | Vázaná |
Jazyk | angličtina |
Zařazení knihy
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
